Πόσοι από εμάς έχουμε βρεθεί στην θέση να διαβάζουμε μια συνταγή, να βλέπουμε την φωτογραφία του τελικού αποτελέσματος της, αλλά να μας δυσκολεύει η παρασκευή της; Πως μαθητές ενός δημόσιου ειδικού σχολείου μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για μια διαφορετική παρουσίαση και ευκολότερη πρόσληψη της κάθε συνταγής; Χρησιμοποιώντας, απλά, καθημερινά υλικά, μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση και χωρίς ζυγαριά καταλήγουμε στο τελικό αποτέλεσμα εύγεστα, σπιτικά και διαφορετικά!
Απλά και διαφορετικά δοκιμάστε το!
Για πληροφορίες και την αγορά του βιβλίου