4 Πασχαλινά Camps για τα Παιδιά σας!

April 6, 2023

Το Πάσχα του 2023 πλησιάζει! Και μαζί πλησιάζουν και οι διακοπές για τα παιδιά! Τι καλύτερο από το να προσφέρετε στα παιδιά σας τη δυνατότητα για δημιουργικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες τις ημέρες αυτές του Πάσχα σε κάποιο easter camp που διοργανώνουν διάφοροι χώροι, παιδότοποι, εκπαιδευτικά κέντρα και οργανισμοί!

Εμείς στο Playday.gr σας προτείνουμε 4 πασχαλινά camps για ατελείωτο δημιουργικό και αθλητικό παιχνίδι!

Easter Camp στην Κηποπεδία

Η Κηποπαιδεία είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς της φίλους για το ετήσιο Easter Camp.🐇 Από την Δευτέρα 10/4 εώς και τις 13/4 σας περιμένουμε όλους με πασχαλινή διάθεση, μουσική και πολύ παιχνίδι να διασκεδάσουμε παρέα τις ημέρες πριν τον Πάσχα.❤️

👉Στο πρόγραμμα θα σερβίρεται πρωινό και μεσημεριανό.

📍Εθνικής Αντιστάσεως 39, Παλλήνη Αττικής
🔗www.kipopedia.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ!

 

Easter Camp στο Αεί Φέρειν

Μόλις ξεκινήσουν οι Πασχαλινές διακοπές ξεκινά και το παιχνίδι στο Αεί Φέρειν EASTER CAMP! Το πιο χαρούμενο και εορταστικό EASTER CAMP διοργανώνεται από το Αεί Φέρειν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης». Κηρύσσουμε την έναρξη στις 10/04/2023 και για 8 ημέρες (2 περίοδοι) απολαμβάνουμε τις φωτεινές & ξέγνοιαστες μέρες των διακοπών του Πάσχα παρέα.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
1 η περίοδος: 10-13/04/2023
2 η περίοδος: 18-21/04/2023

ΩΡΑΡΙΟ
08:00π.μ.–16:00μ.μ. με δυνατότητα παραμονής έως 18:00μ.μ.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Παιδιά από 4 ετών & έφηβοι από 12 ετών

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Αθλητικές δραστηριότητες: κολύμβηση, beach volley, στίβος, τραμπολίνο, ping- pong
• Βιωματικές Δράσεις συναισθηματικής ενδυνάμωσης & κοινωνικής μάθησης (Life Skills)
• Δημιουργική έκφραση, κατασκευές από πρωτότυπα υλικά, θεατρική έκφραση & σωματική κίνηση, μουσική, έθιμα και παραδόσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, κ.α.
• Συναντήσεις με Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας
• Προγράμματα Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο ανάπτυξη σε συνεργασία με την J.A. Greece
• Πλήρη διατροφή με την υπογραφή του κ. Μάνου Δημητρούλη, Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, MSc Διατροφή και Άσκηση
• Υπηρεσία καθημερινής μεταφοράς (δύο δρομολογίων) door-to-door με πούλμαν
• Δημιουργικό Παιχνίδι (ώρες 16.00 – 18.00)
• Πολιτιστικές επισκέψεις σε Μουσεία και άλλους φορείς Πολιτισμού | Ψυχαγωγικές δράσεις (ενδεικτικά αναφέρουμε: Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, Xplore Entertainment Centre, συναντήσεις με συγγραφείς και διαδραστική αφήγηση ιστοριών τους)

Το Αεί Φέρειν EASTER CAMP πραγματοποιείται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Αεί Φέρειν στο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» καθώς και στις αντίστοιχες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητά μας. Το Αεί Φέρειν έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφαλή διεξαγωγή των δράσεων και την ασφάλεια των παιδιών, αλλά και όσων εργάζονται στο Κέντρο. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Camp – τα παιδιά και η Παιδαγωγική Ομάδα- θα διενεργούν υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα Self Test, πριν την έναρξη κάθε περιόδου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ!

 

Zoo Camp στο Αττικό Ζωολογικό Κήπο

10-12/4 & 19-21/4

Αφορά ηλικίες: 0-24 μηνών – 2-4 ετών – 4-6 ετών – 7-8 ετών – 9-10 ετών – 11 ετών και άνω.

Το Zoo Camp του Αττικού Πάρκου είναι μια μοναδική εμπειρία για παιδιά, να μάθουν για τα άγρια ζώα και τους βιοτόπους τους μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων και επαφής με πολλά είδη του Πάρκου μας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια αλλαξιά ρούχων, παγούρι για νερό, καπέλο, αντηλιακό, το μεσημεριανό τους και να φορούν άνετα παπούτσια και ρούχα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»
Ένα πασχαλινό camp για παιδιά από 5 – 12 ετών
Η εναλλακτική κατασκήνωση του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με πασχαλινή, παιχνιδιάρικη διάθεση, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους για πέντε ημέρες: Μ. Δευτέρα 10/4, Μ. Τρίτη 11/4, Μ. Τετάρτη 12/4, Πέμπτη 20/4 και Παρασκευή 21/4 του Πάσχα, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Γιορτάζουμε το Πάσχα με ένα πλούσιο πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Μέσα από παιχνίδια, κατασκευές και εκπαιδευτικές δράσεις, οι μικροί μας φίλοι θα εκφραστούν, θα συνεργαστούν, θα ψυχαγωγηθούν και θα δημιουργήσουν.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται, όπως πάντα, με εντυπωσιακές διαδραστικές προβολές στη «Θόλο», το Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας, με εκθέσεις και πειράματα, καθώς και με επιλεγμένες δραστηριότητες από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Τμήματος Μουσειοπαιδαγωγών του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Συνοπτική περιγραφή

Τη Μ. Δευτέρα θα ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο των Μικρασιάτικων παραμυθιών. Θα παίξουμε, θα χαρούμε και στο «Πάρκο της Επιστήμης» θα βρεθούμε και θα πειραματιστούμε.

Συνεχίζουμε με έμπνευση και δημιουργία, καθώς τη Μ. Τρίτη θα ζυμώσουμε πασχαλινά παραδοσιακά κουλουράκια και θα φτιάξουμε τη δική μας πασχαλινή λαμπάδα.

Τη Μ. Τετάρτη χρώματα πολλά θα μας κατακλύσουν και τα αυγά μας θα στολίσουν.

Μετά το Πάσχα, στον μαγικό κόσμο της Μυθολογίας και της Επιστήμης θα βρεθούμε.

Την Πέμπτη από τους μύθους και την προϊστορία πιανόμαστε, στο παιχνίδι αφηνόμαστε και στο Εργαστήρι του Φειδία θα τρυπώσουμε. Την Παρασκευή θα συναντήσουμε τον Αρχιμήδη και θα κατασκευάσουμε τα δικά μας πρωτότυπα «γρανάζια» .

Τα πειράματα Φυσικής και Χημείας που παρουσιάζονται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ΠΑΣΧΑ στον «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ», έχουν την επιστημονική επιμέλεια της ομάδας του PLANET PHYSICS. Πρόκειται για πολύ εντυπωσιακά πειράματα, που ενθουσιάζουν τα παιδιά κι έχουν υψηλή εκπαιδευτική αξία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

Τί ψάχνεις για το παιδί σου;

Βρες ιδέες και προτάσεις για δραστηριότητες για το παιδί σου σε όλη την Ελλάδα!

Τί ψάχνεις για το παιδί σου;

Βρες ιδέες και προτάσεις για δραστηριότητες για το παιδί σου σε όλη την Ελλάδα!

Κατηγορίες

Γονείς/Μέλη

Πληροφορίες

Επιστροφή στην Αρχική

2023 Playday.gr – Οδηγός Δραστηριοτήτων για Παιδιά Όλων των Ηλικιών!

Επιστροφή στην Αρχική

2023 Playday.gr – Οδηγός Δραστηριοτήτων για Παιδιά Όλων των Ηλικιών!