Το Kids Dream Festival έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

April 25, 2023

Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Σας περιμένουμε το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ για ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδι και διασκέδαση!

Φέτος επιλέγουμε την Τεχνόπολη, έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους μικρών και μεγάλων. Το Kids Dream Festival μια πολυδιάστατη δράση η οποία καλεί μικρούς και μεγάλους να πειραματιστούν, να παίξουν, να χορέψουν, να διασκεδάσουν, να μάθουν και να εξελιχθούν.

Ένα πολυθεματικό φεστιβάλ για το παιδί και τον κόσμο γύρω του, αλλά και για όλη την οικογένεια. Ένας ασφαλής χώρος παιχνιδιού, δημιουργίας και τέχνης θα δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας για παδιά από 0 – 12 ετών.

 

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Μια αίθουσα αφιερωμένη σε θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολές ταινιών, επιδείξεις πειραμάτων κ.α., σε ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα, με στόχο μικροί και μεγάλοι μπορούν να ανακαλύψουν τις πιο ποιοτικές και σύγχρονες καλλιτεχνικές παραγωγές.

ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ομαδικά παιχνίδια, bungee trampoline, pedal go karts, φουσκωτά, ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα αγαπημένα παιχνίδια, με την καθοδήγηση επαγγελματιών. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επαγγελματίες του skate και να μάθουν τα πρώτα τους κόπλα. Φορέστε… άνετα ρούχα και ελάτε να παίξετε!

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
Έμπειροι παιδαγωγοί θα απασχολούν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, ασφαλή χώρο. Ακόμα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρχουν μουσικο-θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια μουσικο-κινητικής αγωγής και προβολές ταινιών για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Ότι ώρα και αν έρθετε, θα σας περιμένουν παιδαγωγοί για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εικαστικές κατασκευές, γνωριμία με συγγραφείς αγαπημένων παιδικών βιβλίων, face painting, εργαστήρια ρομποτικής, τουρνουά σκάκι και πολλές άλλες εκπλήξεις!

STAGE
Στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, bubble show, μουσικές συναυλίες για όλη την οικογένεια και πολλές άλλες εκπλήξεις

ΕΥ ΖΗΝ
Σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς μικροί και μεγάλοι μπορούν να ανακαλύψουν τον κόσμο του ευ ζην. Να χορέψουν, να ενημερωθούν και να γνωρίσουν την ολιστική προσέγγιση της ευημερίας και του ευ ζην για όλες τις ηλικίες.

ΦΟΡΕΙΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Καταξιωμένοι φορείς και επαγγελματίες της εκπαίδευσης θα παρευρεθούν προτείνοντας ευφάνταστες δραστηριότητες και ενημερωτικές δράσεις. Μια ευκαιρία για κάθε γονιό να ενημερωθεί και να γνωρίσει τους ειδικούς γύρω από τον κόσμο του παιδιού.

FORUM
Μια ευκαιρία για κάθε γονιό να ενημερωθεί και να γνωρίσει τους επαγγελματίες γύρω από τον κόσμο του παιδιού. Παιδαγωγοί, διατροφολόγοι, εκδοτικοί οίκοι, κέντρα λογοθεραπείας, παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, επαγγελματίες baby sitters, κ.α., θα παρουσιάσουν το όραμα και τις δράσεις τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ LINK ΕΔΩ!

Τί ψάχνεις για το παιδί σου;

Βρες ιδέες και προτάσεις για δραστηριότητες για το παιδί σου σε όλη την Ελλάδα!

Τί ψάχνεις για το παιδί σου;

Βρες ιδέες και προτάσεις για δραστηριότητες για το παιδί σου σε όλη την Ελλάδα!

Κατηγορίες

Γονείς/Μέλη

Πληροφορίες

Επιστροφή στην Αρχική

2023 Playday.gr – Οδηγός Δραστηριοτήτων για Παιδιά Όλων των Ηλικιών!

Επιστροφή στην Αρχική

2023 Playday.gr – Οδηγός Δραστηριοτήτων για Παιδιά Όλων των Ηλικιών!